marți, 8 octombrie 2013

Cutii de brânză topită decorateDacă nu ştiţi ce să faceţi din cutiile de brânză topită, iată o idee haioasă şi foarte simplă.
Se poate face alături de copii, care se vor bucura să coloreze imaginile conturate de dumneavoastră. În plus, când vor fi gata, cutiile pot decora camera celor mici.

Eu am pornit de la ideea de a schiţa (foarte vag, desigur) chipurile celor doi băieţi ai mei, gândindu-mă că fiecare cutie va sta ulterior pe câte un perete, deasupra pătuţurilor lor, şi va funcţiona ca o marcă de proprietate asupra sectorului fiecăruia.

Materiale necesare: o cutie de brânză topită (cutia şi capacul), creion negru, acuarele, bandă adezivă plastic, bucăţi de materiale, bandă dublu adezivă.


Fondul se colorează cu un roz pal.Se trasează conturul desenului cu un creion negru.
Se colorează părul şi ochii în nuanţa dorită, apoi se accentuează detaliile feţei cu acuarelă neagră. 
Se lasă la uscat.

Pe conturul cutiilor, se înfăşoară bandă adezivă de culoare albă, pentru a masca desenele originale ale cutiei.
Din material textil, se taie forma unei cravate, respectiv o bandă subţire, care, prin îndoire şi prindere pe mijloc, va deveni un papion. Cele două accesorii se vor ataşa de cutii cu un pic de bandă dublu adezivă.

Tot bandă dublu adezivă vom folosi şi pentru lipirea cutiilor pe perete.3 comentarii:

 1. foarte dragut! noi am facut un soi de castaniete din cutiile de brinza topita. adica am pus in ele citeva chestii ce faceau zgomot daca le scuturai (capace de plastic, seminte, monezi etc.) si le-am lipit si decorat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-ar placea sa le pot publica pe blog, ca un fel de featuring, ca posibilitate alternativa de utilizare a cutiilor.

  Daca mai ai vreo poza, trimite-mi, te rog.

  Mersi!

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut,

  Iti urmaresc atenta post-urile de pe blog de ceva vreme. Imi place cum scrii, ma inspira! Asta m-a determinat sa-mi deschid si eu un Blog. Mi-ar face placere sa intru si eu in comunitatea voastra cu o tematica cel putin indrazneata. Incerc sa astern cuvintele intr-un mod cat mai savuros pe: http://delicii-masaj-erotic.blogspot.ro/
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: giuliadelicii@yahoo.com
  Daca esti pe Facebook acolo sunt si eu! Mi-ar face mare placere sa ma adaugi la prieteni. Adresa mea de Facebook este: https://www.facebook.com/giulia.delicii
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Giulia Teodorescu.

  RăspundețiȘtergere