vineri, 24 mai 2013

Statistici 101bricolaje



101bricolaje va împlini în curând 6 luni. A debutat pe 28 noiembrie 2012, dintr-un impuls de moment, desigur, şi pentru că îmi veneau prea multe idei, cu care nu ştiam ce să fac. Prin urmare, am decis să le fac publice. Bun... În plus, CD-urile decorate cu pietre colorate sunt a 101 postare a 101bricolaje. 
Deci, suntem la un moment de bilanţ.

Aşa că, stând eu şi meditând la două proverbe româneşti – unul cu „lauda de sine” şi celălalt cu „dacă nu te lauzi tu...” – am decis, după o îndelungă deliberare, că e mai bine să mă laud. Cu statisticile 101bricolaje, pretty good pentru un site de nişă.

În 6 luni, deci, 101bricolaje:

  • se apropie de 30.000 de vizualizări
  • cel mai numeros public provine, în ordine, din: România, Franţa, SUA, Belgia, Canada, Spania, Germania, Republica Moldova.
  • cea mai vizualizată postare, Tricoul cu mere, are 1038 de accesări; după ea, în ordine, aşa cum arată şi Topul celor mai populare postări, sunt: Flori din sticle de plastic (921) şi Coşuleţe ornamentale din pânză de sac (822)
  • în fiecare zi (conform analytics) sunt utilizatori noi, dar şi mulţi care  revin şi care vizualizează un număr ridicat de pagini, ceea ce înseamnă că s-a creat deja o comunitate – mică, dar voinică; în medie, vizitatorii accesează 7 pagini pe vizită
  • postările au fost distribuite de nume grele, cum ar fi Creative Ideas, Astuces, bricolages et bonne humeur, şi redistribuite pe Pinterest.
  • pagina de facebook are 518 aprecieri
  • iar în analiza alexa rank, se află pe locul 2266 în Bucureşti, pe locul 6593 în România, şi pe locul 1,686,998  în lume (şi asta e bine!); ca exemplu, unul dintre cele mai cunoscute site-uri concurente, dar care are ca obiectiv reciclarea, se află pe locul 4,480,286  în lume, pe locul 50,531 în România şi pe locul 20,031 în Bucureşti.

Pe scurt, odată cu această laudă de sine scandaloasă, mulţumesc tuturor celor care au contribuit şi vor mai contribui la aceste statistici, intrând pe blog, apreciind pagina de facebook, comentând, preluând ideile, re-creând/reinterpretând aceste bricolaje şi dând astfel un rost acestui site.

Mulţumiri!

2 comentarii:

  1. Mulţumesc mult (mai ales că susţinerea ta, Alexandra, a fost constantă şi mi-a prins foarte bine :))şi felicitări şi pentru site-ul kidsplusactivities.blogspot.ro, care are vine mereu cu ceva deosebit şi interesant.

    RăspundețiȘtergere