vineri, 29 martie 2013

Tacâmuri decorative sub formă de morcovi




Se apropie ziua copilului dumneavoastră sau plănuiţi o petrecere pentru cei mici,  indiferent de ocazie? Atunci trebuie să vă pregătiţi temeinic.
Nu numai baloanele şi tuburile de confetti sunt importante pentru o ocazie festivă, ci şi micile detalii, întotdeauna observate de copilaşi, de altfel şi cei mai abili critici de design culinari (şi de orice altceva).
De data asta sperăm că nu vor fi foarte duri, mai ales dacă masa, savurată cu ajutorul tacâmurilor decorate, va avea la desert un tort delicios.

Pentru realizarea morcovilor-tacâmuri, veţi avea nevoie de: şerveţele portocalii sau cu desene oranj, tacâmuri de plastic verzi, sfoară, panglică sau fâşii de carton de culoare verde.



Se împăturesc şerveţelele ca în imagine, iar în ele se împachetează cu atenţie (pentru a forma un triunghi) tacâmurile.




Se strâng marginile de şerveţel din partea de sus, se înfăşoară pe tacâmuri cât mai ferm, apoi se leagă cu câte două tipuri de material. Pentru aceşti morcovi eu am folosit sfoară şi carton colorat.






 Şi finalul aranjamentului:





2 comentarii:

  1. e frumos si ca aranjament pentru masa de Pasti! multumim de idee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar, poate fi folosit si pentru masa de Paste... alaturi de alte idei pe care, incepand din 15 aprilie, le veti gasi pe blog :).

    RăspundețiȘtergere